Knip!

Ett mycket effektivt tips för att få dina orgasmer att bli intensivare och kännas mer är att göra så kallade knipövningar. Eftersom muskulaturen i kvinnans underliv inte skiljer sig nämnvärt från övrig muskelatur i kroppen så innebär det att musklerna med tiden kommer bli slappare och förlora i styrka. Genom att knipa med underlivet tränar du upp muskulaturen igen och får på så sätt "tajtare" underliv som kommer kunna få starkare orgasmer också.

Vet du inte hur man kniper kan du prova att träna upp det genom att bryta av strålen när du kissar, så du stannar upp det liksom. Fungerar det har du alltså fått till snitsen och då är det bara börja att knipa! Försök knipa några gånger per dag (ca 50 ggr) så du tränar upp musklerna, ett vältränat underliv medför både många fördelar i sexlivet och hjälper till att förebygga så väl inkontinens som livmoderframfall, så vad väntar du på?

 

Muskulaturen i kvinnans underliv skiljer sig inte nämnvärt från övriga muskelgrupper i människokroppen. Det innebär att om musklerna inte används, så kommer de med tiden att förslappas och förlora i styrka. När vi talar om knipövningar, så avser vi träning av bäckenbottenmuskulaturen (även kallade knipmusklerna). Ett vältränat underliv medför många fördelar i sexlivet och hjälper till att förebygga så väl inkontinens som livmoderframfall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0