Q&A



Vad jag vet så är "Sarre" det vanligaste smeknamnet på sperma. Har aldrig hört begreppet "Sarra" men samtidigt har olika människor sina egna smeknamn på saker och ting!

Varannan ung kvinna har utsatts för sex mot sin vilja

" Fyrtiosex procent av de unga kvinnorna har utsatts för sex mot sin vilja. Det visar en ny undersökning från Göteborgs universitet. Linn Heed, sexolog, är inte förvånad – men oroad. – Idag finns så många kontaktytor. Det gör att riskerna ökar för att man ska gå över gränsen, säger hon.
(läs hela artikeln här)


Den här artikeln på Aftobladet fick mig nästan att må illa. Jag vet själv hur svårt det kan vara ibland att säga nej och vill inte ens tänka på vad vissa tjejer har varit med om. Klart unga killar också blir sexuellt trakasserade men antalet är inte ens i närheten om man jämför med hur många tjejer som blivit det. Hur kan man vilja ha sex med en person som egentligen inte vill? Vad tycker ni om detta? Diskutera gärna med oss och varandra här genom bloggen!

I skogen? I vattnet? I gräset?

Nu är våren nästan här vilket innebär att det inte är allt för långt kvar till sommaren. Något vi tycker ni ska passa på att testa då är utomhussex! Skulle vara jättekul om ni läsare ville dela med er av lite härliga tips på passande ställen utomhus att ha sex på.

Kommentera det här inlägget eller maila oss på [email protected]

RSS 2.0